Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 5
Casa verde 5
Detalii-Casa verde 5

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...


Turbinele eoliene ITechSol® - ieftine si avantajoase


Ecologica Cluj - ITechSolEnergia solara si energia vantului sunt cele mai accesibile resurse naturale. In functie de vreme, zona si aria geografica, soarele si vantul pot fi surse  complementare de energie .

Datorita posibilitatii de a produce ieftin energie electrica si de a reduce dependenta de monopolul retelelor de distributie a energiei, interesul pentru turbinele eoliene (generatoare) este din ce in ce mai mare. Directorul general al companiei ITechSol® din localitatea Peris, judetul Mures, dl. Mezo Andras este de parere ca
oricine poate sa-si monteze o turbina eoliana de uz casnic O turbina eoliana cu o capacitate de 1-2 kW este suficienta pentru a asigura electricitatea necesara pentru o casa de vacanta, acoperind consumul pentru iluminatul casei, functionarea a doua televizoare, o masina de spalat si  un laptop.

Principalul avantaj al energiei eoliene este emisia zero de substante poluante si al gazelor cu efect de sera. De asemenea,  energia eoliana nu implica producerea de deseuri si are costuri  reduse pe unitatea de energie produsa. Inainte de instalarea unui astfel de generator trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:


- Viteza medie a vantului: Cu cat este mai mare viteza vantului cu atat mai multa electricitate poate genera sistemul eolian. Pentru un randament minim e necesara o viteza medie a vantului de cel putin 2-3m/s.

- Turbulente: Acestea pot reduce semnificativ eficienta sistemului eolian. Ar fi recomandat ca amplasarea turbinei eoliene sa se faca intr-o zona fara turbulente.

- Inaltimea stalpului : Cu cat va departati de suprafata pamantului, cu atat viteza vantului este mai mare. In podisuri sau campii inaltimea recomandata este de minim 6m.
 
ITechSol®
va propune pentru sisteme mixte sau cabane cu consum redus doua tipuri de turbine eoliene mici, cu livrare din stoc: Turbina eoliana hy-400 si Turbina eoliana airpower 400w 12v.

Turbinele eoliene ITechSol®  au o inalta eficienta si fiabilitate marita. Pornesc si functioneaza si in briza usoara. Au o durata de viata de pana la 15 ani, fara intretinere. Au greutate mica si sunt usor de instalat. Rezista la vant puternic, au zgomot redus si sunt rezistente la umezeala, rugina si coroziune.

Pentru mai multe detalii vizitati-ne si pe Facebook
 sau contactati echipa ITechSol® click aici ACUM!

 inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014