Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 5
Casa verde 5
Detalii-Casa verde 5

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

Iluminta cu LED ITechSol      Tehnologia LED reduce cheltuielile la energia electrica


Un studiu global, realizat de compania Strategies Unlimited, arata ca vanzarile de corpuri si solutii de iluminat bazate pe tehnologia LED vor avea o crestere anuala de peste 20% pana īn 2014. Dar ce pot face LED-urile pentru tine? Economie la energia electrica, eficienta energetica, durata lunga de viata, design robust si o gama larga de aplicatii, exploatarea si eliminarea ecologica,  sunt doar cateva dintre beneficiile enumerate de specialistii companiei ITechSol® din localitatea Peris, judetul Mures.
 
Eficienta mai mare inseamna costuri mai mici. Datorita principiului lor de functionare, LED-urile necesita doar o fractiune din energia utilizata de becurile cu incandescenta si lampile cu halogen. In timp ce becurile conventionale au posibilitatea de a converti in lumina doar 10% din energia pe care o folosesc, lampile cu LED-uri realizeaza o rata de conversie de 90%.

In afara de eficienta lor energetica, lampile cu LED-uri au o durata de viata semnificativ mai mare, variind intre 17000 ore pentru uz casnic si 80000 ore pentru aplicatii comerciale.
 
Datorita  designului lor, lampile cu LED-uri sunt considerabil mai robuste decat becurile traditionale si lampile cu halogen. Ele nu se deteriorează nici atunci cand sunt pornite si oprite frecvent si ating instantaneu puterea  lor deplina de luminozitate. LED-urile genereaza doar o cantitate minima de caldura in timpul functionarii, reducand riscul de arsuri. In plus, lampile cu LED-uri nu produc radiatii UV in timp ce sunt pornite. De aceea, lampile cu LED-uri pot fi folosite pentru a ilumina si prezenta produse sensibile, fara a afecta calitatea acestora.
Lampile cu LED-uri nu contin substante periculoase pentru om, animale si mediu. Ele pot fi eliminate ca deseuri electronice si, ulterior, reciclate.

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina de facebook :  

inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014