Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Promotie POMPA DE CALDURA !
Promotie POMPA DE CALDURA !
Detalii-Promotie POMPA DE CALDURA !

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

SERVICII

Proiectare - Consultanta - Executie - Training - Customer Service - Logistica

Servicii ITechSol

Consultanta

Sa faci o achizitie nu se reduce pur si simplu la a da bani. Sa faci o achizitie inseamna sa stii ce vrei, sa stii la ce-ti va folosi, sa faci ceea ce se numeste o buna investitie. Nu vrem doar sa va vindem; vrem sa ne asiguram ca ceea ce vreti va functiona, va servi scopului dorit si pentru care a fost fabricat/proiectat.

Dorinta dumneavoastra + sfatul nostru = investitie inteligenta

Dimensionarea sistemelor
  • Dimensionarea unui sistem solar presupune analiza mai multor factori:posibilitatile de orientare a panourilor - din motive de siguranta propunem montarea panourilor pe acoperis la inclinatia necesara fiecarui tip de panou; cand acest lucru nu este posibil se pot monta si la nivelul solului cu ajutorul unor suporti
  • Orientarea casei - este ideal ca panourile sa fie fixate pe latura de sud a casei unde beneficiaza de radiatie solara pe tot timpul zilei; daca nu este posibil să fie orientate spre sud, panourile cu tuburi vidate heat-pipe au eficienta foarte buna si pe o orientare S-V
  • Gradul de izolare al casei - investitia intr-un sistem solar nu se justifica daca nu exista termoizolatie la imobilul respectiv, in cazul in care se opteaza pentru ACM si incalzire locuinta
  • Sistemul conventional de incalzire (cazan lemne, centrala pe gaz...)
  • Numarul de persoane care o locuiesc
  • Suprafata locuintei, volumul de apa al piscinei
  • etc.
Pentru sistemele care ofera doar apa calda menajera (ACM) se ajunge la un aport de 80 - 85 % doar din partea sistemului solar pe tot timpul anului. Din primavara pana toamna tarziu, sistemul asigura apa calda menajera.
In dimensionarea unui sistem care ofera si aport la incalzire se pleaca de la premisa ca acesta asigura  Óntre 30% și 50% din necesarul anual de energie pentru incalzirea locuintei. Desigur, este posibil sa se dimensioneze un sistem care sa asigure un aport de 70 -80 % la incalzirea locuintei, insa costurile cu achizitionarea nu ar justifica o amortizare cuprinsa in durata de viața a produsului.
La un sistem bine dimensionat amortizarea investiției prin reducerea costului cu combustibilul conventional ar trebui sa se realizeze intr-o perioada cuprinsa intre 4-6 ani, durata de viata a sistemului fiind de 30 ani.

Instalare
Pentru ca produsele sa functioneze la parametrii normali, un factor decisiv in alegere o reprezinta instalarea echipamentelor. Experienta noastra in instalatiile solare si dorinta de a avea clenti multumiti ne recomanda (link catre referinte) ca agenti autorizati de instalare.
Firma noastra va asigura instalarea echipamentelor solare prin personalul specializat in domeniul energiilor regenerabile si termice.

Service
Garantam pentru produsele noastre si dovedim asta prin garantia de lunga durata. In baza unui contract de service, in cazul in care apar disfunctionalitati ale sistemelor instalate de noi, va vom oferi suport pentru a identifica si/sau remedia eventualele probleme.

Toate lucrarile de executie beneficiaza de 5 ani garantie ! Functionare garantata - perioada de viata 25-30 ani !


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014