Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 6
Casa verde 6
Detalii-Casa verde 6

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

PARTENERI DE TEHNOLOGIE

Westech Solar  ( Germania ) :


  Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator – cu sistemele solare pentru apa calda menajera si aport la incalzire, dupa metoda moderna  heat-pipe. 
 Produsele fabricate de Westech-Solar si distribuite de Itechsol SRL sunt : panouri solare, pompe de caldura


Austria-Email (Austria) :

 

Compania austriaca EMAIL AUSTRIA este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de incalzitoare de apa de inalta calitate.
AUSTRIA EMAIL este lider de piata in Austria, si cea mai veche societate cotata la bursa in Austria.

75 de ani de experienta in tehnologia de emailare vorbeste de la sine:

  • 25 de pe pietele de export
  • 350 de angajati foarte motivati
  • Cifra de afaceri anuala de 65 de milioane de euro


O gama larga de produse:

 

AUSTRIA EMAIL este natural intotdeauna dispus sa raspunda la dorintele specifice ale clientului si ofera, de asemenea, o garantie de 10 ani pentru produsele selectate.

Inovatoarea ECO SKIN  2.0

Cu generatie noua  "Green-Tech", pentru boilere, boilere tampon si puffere , Austria Email a facut un pas mare spre eficienta energetica si protectia mediului.

Avantajele ECO SKIN 2.0:

  • 36% din pierderile de caldura in comparatie cu modelul precedent
  • Economii de pana la 3.050 de euro in costuri energetice pe toata durata de viata a rezervorului de stocare
  •  Mai usor si mai rapid de instalat
Certificate

ISO9001CPCCPC

 Vezi produse
AUSTRIA EMAIL

Taconova (Germania) :

 
Cand vine vorba de echilibrare hidraulica, reglementare, amestecare, ventilatie si energia solara, Taconova Group AG ofera o gama larga de solutii pentru incalzire si sectorul sanitar sub numele de marca Taconova.   Taconova ajuta la reducerea costurilor de energie, face lucrarile de intretinere inutile sau cel putin mai usor, si aduce beneficii mediului inconjurator, datorita tehnologiei fiabile.

 Vezi produse
TACONOVA

Steca SOLAR (Germania) :Ca un furnizor lider de produse pentru industria de echipamente solare , Steca stabileste standardul international de reglementare si control al sistemelor de energie solara. In cele trei segmente de piata legate de grila de PV , PV de pe grila si termica solara , marca Steca este sinonim cu inovatia si  viziune. In conceperea, dezvoltarea, producere si comercializare, compania se angajeaza sa ofere cele mai inalte standarde de calitate.

Vezi produse STECA

Thermia (Suedia) :

 
Producatorul THERMIA VARME AB (Arvika, Suedia) este unul dintre cei mai importanti jucatori de clasa europeana si mondiala in domeniul productiei pompelor de caldura. Prima pompa de caldura produsa in Suedia a fost dezvoltata de catre THERMIA in 1973. De atunci, mii si mii de clienti au achizitionat pompe de caldura THERMIA, devenind ulterior foarte multumiti de achizitia facuta.

 Astazi, THERMIA este unul dintre liderii tehnologici in acest domeniu.


Vezi produse THERMIA 

Solar Metal Flex (Germania) : 

 

Vezi produse SOLAR METAL FLEX

ESBE (Suedia) :

 

ESBE are un rol important in milioane de case. Echipamentele de control asigura un grad minunat de caldura si de confort.

Vezi produse ESBE

PAHLEN (Suedia) :

Pahlén este o companie suedeza cu mai mult de 40 de ani de experienta in fabricarea de produse de calitate pentru piscine.
Produsele sunt realizate din bronz, otel inoxidabil, titan si termoplastice, materiale de calitate, o garantie pentru o durata de viata deosebite si fiabilitate.

 ITT  (Germania) :

Lowara este un lider in piata europeana pompa rezidentiale si comerciale. Este parte a ITT, cel mai mare producator mondial de pompe si produse complementare pentru aplicatii de apa si fluide industriale.
 ITT este o companie globala , activa in tehnologia fluidelor, sistemelelor de aparare, componente pentru industria automativa, conectori si switch-uri pentru sistemele de informare si de telecomunicatii.
 

DEFRO ROMANIA (producator Polonia) :

 Pentru siguranta si confortul dumneavoastra!

Compania DEFRO a fost fondată în anul 1973, iar astăzi a devenit un brand cu renume mondial. Compania DEFRO la momentul actual este unul dintre cei mai mari producători de cazane pe bază de combustibil solid din Polonia, având cotă de piaţă de aproximativ 70% în Polonia. Inovatia cazanelor DEFRO constă în automatizarea procesului de ardere. La momentul actual cazanele DEFRO asigură cu maximă eficienţă, usurinţă si economie de combustibil, încălzirea diferitelor tipuri de clădiri: clădiri rezidenţiale, spaţii de producţie, depozite, instituţii, şcoli, birouri, etc. DEFRO propune clienţilor săi produse certificate de calitate superioară. Cazanele DEFRO au câştigat numeroase prestigioase premii ecologice şi de calitate. Producţia cazanelor DEFRO se desfăşoară cu ajutorul liniilor de producţie de ultimă generaţie - roboţi de sudură, de tăiere cu plasmă şi laser, etc. Firma are peste 500 de angajaţi şi dispune de centru de dezvoltare şi testare, care asigură în permanenţă la modernizarea produselor fabricate. Materialele folosite la fabricarea cazanelor sunt cumpărate de liderii europeni în fabricarea acestora. Aceste materii prime asigură calitatea superioară a produselor.
Cazanele DEFRO sunt fabricate exclusiv în uzina din Polonia. Aceste cazane reprezintă soluţia ideală pentru încălzirea casei Dvs.

O gama larga de produse:
  

 

 Cazane automate, automatizate, cu gazeificare
 - pe lemne , deseuri lemnoase, carbune, carbune granulat, peleti, bricheti


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014