Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Promotie POMPA DE CALDURA !
Promotie POMPA DE CALDURA !
Detalii-Promotie POMPA DE CALDURA !

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...


PANOURILE SOLARE – MULTIPLE  AVANTAJE

         Soarele este sursa cea mai importanta de energie. Fara el nu s-ar produce fenomenele naturale cum ar fi: vantul, ploaia, fotosinteza, curentii marini etc.  Fara energia solara, nu ar exista viata. In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult de incalzirea planetei. Oamenii de stiinta sunt alarmati de cantitatea foarte ridicata a dioxidului de carbon din atmosfera. Daca nu se vor lua masuri imediate, intr-un viitor nu prea indepartat, planeta risca sa fie distrusa de fenomen
ele naturale extreme. Sa facem pace cu natura ar fi o dovada de intelepciune. O strategie bine gandita in ceea ce priveste obtinerea de energie ar diminua simtitor acest risc. Utilizarea acesteia trebuie sa fie economica, ecologica si rationala, pornind de la o baza adaptabila si descentralizata, prin apel la sursele inepuizabile de energie ale naturii.
         Folosirea Panourilor Solare reprezinta o alegere inteleapta cu multiple avantaje:  functioneaza  pe tot parcursul anului; acopera 80% din apa caldă menajeră și 30% din incalzire; capteaza inclusiv radiatiile infrarosii. Facem economii substantiale la intretinere, nu polueaza si nu prezinta pericol pentru sanatate si mediul inconjurator. Nu necesita service, prin urmare, la sfarsitul fiecarei luni, ne raman mai multi bani in buzunar.
         S.C . ITechSol® SRL din localitatea Peris (jud. Mures), comercializeaza Panouri Solare Termice si Panouri Solare Fotovoltaice la cel mai bun pret, fara a face rabat la calitate, iar profesionalismul si seriozitatea echipei de specialisti, reprezinta elementele de baza ale companiei. Panourile Solare beneficiază de o garantie de 10 ani la tuburile vidate solare și 5 ani garantie la colectori si la componentele din sistemul solar de incalzire. Asadar, datorita instalatiilor solare moderne protejam mediul inconjurator, asigurandu-ne un mod de viata sanatos si facem o investitie  profitabila atat pentru prezent, cat si pentru viitor.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul www.panoultau.ro  sau sa ne contactati:

Persoana de contact:
Ing. Mezo Andras
0745 667 888
ITechSol SRL
Peris – Mures
Str. Muresului nr. 231A
Telefon/fax:  0265 343 013
E-mail: contact@panoultau.ro  
Web:  www.panoultau.ro
 
Pachet solar


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014