Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 4
Casa verde 4
Detalii-Casa verde 4

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

Panoul Solar iti reduce factura la intretinere


   Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa consumi apa calda, fara sa platesti nimic ?! Nu este o gluma, acest lucru este posibil daca folosesti Panoul Solar ITechSol. Calitate premium, rezistenta, perioada de viata mare - sunt caracteristicile principale, atunci cand vorbim despre Panourile Solare comercializate de aceasta companie. Avantajele sunt multiple: economisirea resurselor, amortizarea rapida a investitiilor, eficienta  crescuta.

   Inventat in 1767 de catre un elvetian, Panoul Solar (colector solar) reprezinta alegerea perfecta pentru cei care vor sa economiseasca bani si doresc independenta pentru apa calda si aport pentru energia termica.   
Panoul  Solar este un produs ce capteaza energia  solara   și o transforma  Ón energie termica. Cantitatea de caldura solara ajunsa pe acoperisul unei locuinte este de ajuns ca sa fie captata si folosita in scopul incalzirii apei calde menajere. Panoul solar  functioneaza chiar si iarna , capteaza si radiatiile infrarosii , asigurandu-se astfel  alimentarea cu apa calda, chiar si in conditiile in care cerul este noros.  
   Odata instalat panoul  solar, poti fi sigur ca nu vei scoate alti bani din buzunar, deoarece   nu necesita intretinere si produce apa calda gratis; in acest fel,  cresterile de pret din economie nu te vor mai afecta.
   
   Tuburile colectoare Itechsol
 dispun de un schimbator de caldura in sistemul de tuburi vidate heat pipe, direct-flow sau panouri solare plane, care si in cazul captarii unei cantitati mai mici de raze solare pot produce energie termica, avand un  grad mare de absorbtie si eficienta maxima.  In timpul primaverii si toamnei, energia solara captata prin intermediul  Panoului Solar Itechsol  poate contribui pe langa producerea de apa calda si la sustinerea incalzirii spatiilor. La confectionarea lor s-a tinut cont si de aspectul estetic , se gasesc in diferite dimensiuni, numar de tuburi, panoul solar este foarte usor de instalat si arata foarte bine.

  Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati pagina noastra de Facebook : Sau sa ne contactati:

pagina de contact click aici


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014