Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 5
Casa verde 5
Detalii-Casa verde 5

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

Panouri solare termice

         

Panouri solare fotovoltaiceTuburile vidate sunt cele mai eficiente dispozitive de captare a energiei solare. Metoda moderna foloseste tehnologia heat-pipe care transforma radiatia solara in energie termica. Ele functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile īn timpul iernii, oferind, prin tehnologia lor de izolare, apa calda menajera si aport la incalzire chiar si la -30° Celsius.
 

 Pe masura ce tehnologia avanseaza si pretul panourilor solare scade , astfel ca tot mai multe persoane au acces la aceasta forma alternativa de producere a energiei electrice. In tara noastra, instalarea de sisteme cu panouri fotovoltaice este propice in principal in partea de sud si sud-est. In functie de necesarul electric al incintei pentru care se monteaza sistemul, acesta poate asigura intre 20 si pana la 80% din necesarul de consum, pentru anumite perioade de timp.

Detalii produse...Click aici...
   

Pompe de caldura

         

LED

Pompa de caldura este un echipament modern care transfera caldura dintr-un loc, numit sursa (apa, aer, sol), intr-un sistem de incalzire centrala, utilizand doar o cantitate mica de energie electrica. Pompele de caldura sunt cele mai economice alternative pentru centrale cu gaz, curent si motorina. 

Detalii produse...Click aici...
  Corpurile de iluminat cu LED au rezultate spectaculoase atat in ceea ce priveste economia la electricitate, dar si din punctul de vedre al atmosferei produse, avand o lumina naturala. Aceasta tehnologie produce mai multi wati per lumen decat orice alt tip de corpuri de iluminat existente pe piata, avand printre numeroasele avantaje si  pe acelea de a rezistala ciclicitate si de a nu fi toxice.

Detalii produse...Click aici...
 
 


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014