Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Promotie POMPA DE CALDURA !
Promotie POMPA DE CALDURA !
Detalii-Promotie POMPA DE CALDURA !

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

Incalzirea piscinei cu panouri solare – gratuit si ecologic

Incalzire piscina cu panouri solare
 

Dupa o saptamana obositoare de munca, fiecare dintre noi si-ar dori sa dea o fuga la mare, sa se racoreasca in valurile spumoase. Nu toti insa avem posibilitatea si timpul necesar pentru a ne satisface aceasta placere. Alternativa ar fi piscina din curtea casei. Incalzirea apei cu energie conventionala,  chiar si  in plina vara, se dovedeste a fi costisitoare si  foarte poluanta. Din acest motiv, utilizarea energiei solare pentru incalzirea apei din piscina este ideala.
 
Sistemele solare pentru incalzirea piscinei ITechSol® vor asigurao temperatura placuta a apei din piscina dumneavoastra,  fara costuri de incalzire. Panourile utilizate pentru incalzirea piscinelor functioneaza pe sistemul « circuit inchis ». Apa rece din piscina, dupa ce iese din bazin, este filtrata, ajunge direct in panourile solare, strabate intreaga suprafata interioara utila a colectorului solar si, de aici, ajunge din nou,  in piscina – de aceasta data incalzita.
 
O temperatura placuta putem obtine doar atunci cand suprafata panourilor solare va fi egala cu cel putin jumatate din suprafata piscinei. Fabricate dintr-o singura bucata, panourile solare pentru piscine ITechSol® sunt foarte usor de instalat, prezinta protectie la inghet si la diferitii agenti chimici din aer si apa, au o durata lunga de viata,  iar pierderile de presiune sunt  foarte mici, motive pentru care sunt  foarte eficiente. In functie de suprafata piscinei dumneavoastra, compania ITechSol® va propune mai multe tipuri de panouri solare, ceea ce va ofera posibilitatea de montaj/instalare multipla la suprafete diverse:
 
-          Panoul solar cu colector integrat
-          Panoul solar cu doua colectoare integrate
-          Panoul solar cu patru racorduri
 
Daca optati pentru incalzirea piscinei cu panouri solare plane sau cu tuburi vidate, se recomanda ca energia produsa de panourile solare, sa fie folosita si pentru obtinerea apei calde menajere, iar in perioada rece, cand piscina exterioara nu mai este folosita, energia panourilor solare sa fie utilizata ca si aport la incalzirea casei. Pentru a putea recupera cat mai rapid investitiile facute, este indicat sa folosim la maxim toata energia produsa de sistemele termice solare.
Bucurati-va de apa calda din piscina dumneaoastra, gratie sitemelor de incalzire solara ITechSol®. Pentru o investitie inteligenta, beneficiati de o sursa de energie inepuizabila, ecologica si gratuita.
 


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014