Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 5
Casa verde 5
Detalii-Casa verde 5

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

Iluminatul casei si al exteriorului, cum ar fi curtea sau gradina, se dovedeste a fi destul de costisitor. De acest lucru s-au convins toti cei obligati sa plateasca facturi cu multe zerouri la utilitati.
 
Aproximativ 15% din cheltuielile lunare, generate de intretinerea unei case sunt produse de factura la electricitate. Reducerea confortului nu este o solutie in acest caz. Pentru a face economii consistente la energia electrica, specialistii companiei ITechSol®, din localitatea Peris, judetul Mures, ne propun utilizarea lampilor solare pentru gradina si pentru peretii exteriori. Iluminarea solara a exteriorului implica doar costurile instalarii echipamentelor specifice, care sunt comercilalizate de ITechSol®, intr-o gama variata de modele, la preturi pentru toate buzunarele.
 
Lampile solare sunt independente fata de reteaua de alimentare cu energie electrica, folosesc LED-uri si au o autonomie de pana la trei zile, chiar si pe vreme noroasa sau ploioasa, ceea ce le face functionale si in sezonul rece.
„Motorul” Sistemului Solar pentru iluminatul exterior sunt panourile fotovoltaice. Energia solara este transformata in energie electrica, fiind inmagazinata in baterii, iar apoi folosita pentru alimentarea becurilor. Becurile cu LED au o putere cuprinsa intre 7 si 70 W, fiind unele dintre cele mai eficiente surse de lumina. Calculele au aratat ca un LED de 7,5 W genereaza lumina echivalenta a unui bec clasic de 60 W, ceea ce il face, in medie, cu cca. 80% mai economic.

Lampile solare sunt comandate de un mic senzor de lumina care le porneste si le opreste automat. Imaginati-va cat de frumoasa va fi curtea dumneavoastra, atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, iluminata fiind de sute de beculete. In conditiile folosirii lampilor solare, iluminatul casei si al gradinii dumneavoastra va fi o placere vizuala, dar si una financiara. Pentru mai multe detalii si sugestii, vizitati site-ul www.panoultau.ro sau contactati echipa ITechSol®.  
inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014