Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 4
Casa verde 4
Detalii-Casa verde 4

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...


Tub colector vidat cu cea mai moderna tehnologie Heatpipe 

Centrala solara de pe acoperisul dumneavoastra Colectoare solare din seria SP58, B58 si Tubepower!

KNOW-HOW-UL NOSTRU PENTRU SUCCESUL DUMNEAVOASTRA the future is now -

 
Marele avantaj al tuburilor colectoare fata de colectoarele plate consta intr-o eficienta mult mai buna. Chiar si in cazul unor innorari usoare sau lumina difuza, acest sistem solar genereaza caldura. In plus, montajul, avand in vedere dimensiunile mai mici si structura din piese individuale, este mult mai simplu decat montajul panourilor plane de mari dimensiuni. Cu cel mult doua persoane si intr-un timp relativ scurt se poate asambla o celula completa si monta pe acoperis. ( Instructiuni anexate ) Montajul poate fi efectuat fara probleme atat pe un acoperis inclinat cat si pe un acoperis cu panta mica.
 
- Colector din gama de varf cu eficienta peste medie...

- captare maxima...!

- nu izolare ieftina PU....!!

- nu necesita golirea instalatiei in cazul schimbarii unui tub...

- nu necesita o macara pentru instalare...!

Tuburile colectoare Itechsol dispun de un schimbator de caldura in sistemul de tuburi vidate, care si in cazul captarii unei cantitati mai mici de raze solare pot realiza temperaturi cu grad mare de absorbtie si eficienta maxima. Mai ales in perioadele de tranzitie din primavara si toamna razele solare pot fi captate, astfel incat ele sa contribuie pe langa  producerea de apa calda si la sustinerea incalzirii spatiilor. In plus fata de un design estetic, seriile ne conving mai ales prin modul de instalare si nevoia redusa de intretinere. Tuburile colectoare sunt, in ciuda numarului relativ mare de tuburi, foarte usoare si pot fi livrate pe bucati.

De remarcat sunt mai ales pozitia de montaj, precum si etansarea vacuum care nu necesita intretinere si este extrem de durabila datorita tuburilor de manta si absorbtie. Absorbentul si suprafata lucioasa ca oglinda sunt bine protejate in vid impotriva imbatrinirii si a murdariei si, prin urmare, extrem de durabile. Dovada pentru o calitate extraordinara o constituie cei 10 ani garantie pentru tuburile vidate. Cu diversele modele sunt realizabile suprafetele brute de colectare de la 1,5m pana la 5m!

Important pentru clientul final este bineinteles si
subventia din partea statului!!!
  
Tuburile colectoare vidate care functioneaza pe baza principiului Heatpipe au un nivel de randament semnificativ mai bun, in special in anotimpurile de tranzitie ( primavara / toamna ), comparativ cu conventionalele tuburi colectoare plate. Eficienta extrem de ridicata datorita absorbentilor cu un strat special de acoperire. Prin tuburile vidate, colectorul nu are aproape nici o pierdere termica si poate inca produce caldura pana la -30 Celsius. In cazul unui cer acoperit, prin nori trece o radiatie difusa, care poate fi transformata in 80% caldura. Cu 30% mai multa suprafata de aborbtie decat in cazul tuburilor colectoare plate. Si exact acesta este lucrul care conteaza. Tuburile colectoare din seria SP58, B58 si Tubepower va capteaza aproape in fiecare zi, chiar si in caz de vreme rece si intunecata, cel putin 47-57C de pe acoperis. Aceasta temperatura este suficienta pentru aportul la caldura.
 
 
  

Nici o pierdere de caldura la temperaturi scazute!
Bucurati-va de colectoarele solare din clasa premium .....


 


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014