Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Promotie POMPA DE CALDURA !
Promotie POMPA DE CALDURA !
Detalii-Promotie POMPA DE CALDURA !

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...Avantaje:

 Eficienta ridicata, consum redus
– in functie de materialul si tehnologia folosita de producator LED-urile actuale pot produce un flux luminos de 100 de lumeni folosind doar 1 watt putere.

 Durata de viata mare – in prezent corpurile de iluminat ce folosesc tehnologia cu LED au cea mai mare durata de viata cu peste 50000 de ore de functionare, multe modele depasind si 100000 de ore. in general cele de culoare alba sau corpurile care nu au o racire adecvata au durata de viata putin mai redusa. 

Varietate mare de culori
LED Monocrom: spre deosebire de corpurile de iluminat clasice LED-urile pot avea lumina de diferite culori: alb, alb cald, rosu, verde, albastru, galben, etc.
LED RGB 3-in-1: sunt corpuri de iluminat cu chip special care sunt capabile sa emita lumina de orice culoare in functie de setarile controlerului dedicat. in functie de complexitatea sursei de iluminat si a controlerului se pot obtine efecte speciale de iluminat.

Dimensiune redusa – LED-urile se gasesc intr-o varietate foarte mare de forme si tipuri constructive in functie de destinatie dar toate au in comun dimensiunea redusa care permite o utilizare mult mai larga in toate domeniile tehnologiei.

Lumina de intensitate variabila – prin intermediul unor controlere sau dimmere se pot obtine reglaje foarte fine ale intensitatii luminii emise.

Unghi de iluminare directional – majoritatea producatorilor ofera acelasi LED sau corp de iluminat cu diferite tipuri de lentile prin care se obtin unghiuri de iluminare precise (25ᵒ/30ᵒ/90ᵒ/120ᵒ, etc.) in functie de destinatie, spre deosebire de corpurile de iluminat economice care necesita oglinzi sau suporturi speciale pentru a se obtine unghiul dorit.

Rezistenta ridicata – fata de becurile CFL, corpurile de iluminat economice cu LED sunt mai rezistente.

Ecologice – datorita consumului redus de energie electrica si a faptului ca nu sunt utilizate substante toxice in componenta corpurilor de iluminat cu LED acestea sunt considerate "verzi".

Nu emit ultraviolet – componenta UV a surselor de iluminat clasice pot deteriora tesaturile. Din acest motiv corpurile de iluminat cu LED sunt recomandate la iluminarea obiectelor de arta.

Raport pret/eficienta mare – datorita consumului de putere redus, investitia initiala mai mare decât la corpurile clasice se amortizeaza foarte repede dupa care putem vorbi de economii considerabile de energie electrica, tinând cont de durata de viata mult mai mare a surselor de iluminat cu LED fata de cele clasice.
 


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014