Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 2
Casa verde 2
Detalii-Casa verde 2

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

BENEFICIILE PANOURILOR SOLARE ITECHSOL CU TUBURI COLECTOARE

   Dumnezeu a creat soarele ca sa ne bucuram de razele lui calde, iar noi beneficiem, in plus,  gratuit, de energia pe care o produce acesta. Omul a inventat Panourile Solare cu tuburi colectoare, iar datorita formei cilindrice a tuburilor vidate, razele solare cad perpendicular pe suprafata acestora, pe tot parcursul zilei, avand in acest fel eficienta maxima la producerea de energie termica, indiferent de anotimp. Un panou solar  ITechSol folosit in locul unui boiler electric economiseste intr-un an aproximativ o tona de titei, reduce emisiile de dioxid de carbon (CO2) cu aproximativ 700Kg si emisiile de dioxid de sulf (SO2)-  responsabile de ploile acide, cu 5Kg. Alegand un panou solar ITechSol protejam mediul inconjurator, ceea ce inseamna o viata sanatoasa  pentru noi si viitor mai curat pentru copiii nostri.  
Pentru o gospodarie medie, un Panou Solar ITechSol, nu este mult mai scump decat un sistem electric sau pe gaz. In functie de locatie si de cantitatea de apa calda menajera utilizata, economisirea curentului electric sau a gazelor naturale difera, dar se poate considera o perioada de amortizare intre 2 si 6 ani. Sistemul modular permite conectarea in serie sau in paralel a Panourilor Solare pentru incalzirea apei, prin urmare, se preteaza foarte bine si in cadrul proiectelor industriale, nu doar in cele rezidentiale.

  Un panou cu 20 de tuburi colectoare de calitate superioara produce aproximativ 40.000 BTU intr-o zi insorita. Aceasta cantitate de energie este suficienta pentru a incalzi 200-300 litri de apa menajera la 45-60 grade Celsius, iar o familie de 3-4 persoane (200 litri) sau 5-6 persoane (300 litri) se poate bucura de apa calda gratuita, fara sa fie nevoie sa utilizeze alta sursa de caldura (lemne, curent, gaz). In timpul verii, costurile se reduc cu aproape 90-100%, ajungand asadar ca incalzirea apei menajere sa nu coste nimic. Primavara si toamna aceste costuri se reduc in medie cu 60-70%,  iar iarna, in functie de numarul de zile insorite, aportul adus solutiilor clasice poate fi semnificativ, ceea ce face ca solutiile de incalzire cu panouri solare sa-si merite investitia.

   Romania este situata intr-o zona geografica favorabila din punct de vedere meteo. Nu exista diferente mari de insorire intre localitati, ceea ce ne permite utilizarea la maxim a panourilor solare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/pages/Itechsol/189951421110844, sau contactati-ne ACUM click aici

 

Efectele incalzirii globale
 


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014