Energia Solara
Energia Solara
Ce este energia solară ?
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
COLECTOARE SOLARE - diferite tipuri... Vezi aici de care!
Panouri plane sau tuburi vidate ?
Panouri plane sau tuburi vidate ?
De ce sunt tuburile vidate mai
Casa verde 5
Casa verde 5
Detalii-Casa verde 5

CASA VERDE 2014-2014-08-05
Pentru programul CASA VERDE 2014 firma ITECHSOL SRL prin www.panoultau.ro va...
Expozitie Energii Regenerabile-2013-05-23
Multumim ca ne-ati vizitat !!!  Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturo...

Seria Tube PowerSeria Tube Power

Atunci cand doar cel mai bun este destul de bun ...
 
Colectorul nostru premium pentru cerintele cele mai mari Cea mai mare performanta – cea mai moderna tehnologie – calitate fabricata in Germania
 

  •  montaj simplu cu sistem SEC, conexiune uscata, este nevoie doar de un singur om pentru a monta colectorul pe acoperis, fara a fi nevoie de macara sau dispozitiv de ridicat.
  • ecologic prin utilizarea energiei solare. Diminuare considerabila a consumului de ulei, gaz, lemn si energie electrica. Soarele nu emite nici o factura. Certificate Blauer Engel si Solar-Keymark.
  • performant datorita celor mai noi progrese in procesul de fabricatie a tuburilor si colectoarelor prin aplicarea unui strat acoperitor antireflex si aplicarea unui strat absorbent de inalta calitate.
  • sigur prin folosirea de materiale de cea mai buna calitate si a verificarilor amanuntite de catre institutii recunoscute, cum ar fi Fraunhofer ISE  si TÜV 
 
Protectie impotriva grindinei, performanta ridicata si calitate inalta permanenta impreuna cu preturile avantajoase reprezinta garantia pentru durabilitate si randament solar ridicat. O investitie in energie solara gratuita, care merita inca de la bun inceput. In portmoneul dumneavoastra, in echilibrul ecologic al planetei si pentru generatiile viitoare.
Pe langa montajul simplu al tuburilor, trebuie mentionat mai ales avantajul de a putea limita colectorul la o temperatura maxima de 160°C. Datorita dezvoltarii indeosebi a tuburilor Heatpipe, lichidul solar si astfel intregul sistem sunt protejate de o supraincalzire excesiva. Acest lucru asigura durabilitate tuturor componentelor.
 Certificate:
Solarkeymark – Verificare protectie impotriva grindinei - Blauer Engel – Certificat producator -Omologare de tip EN12975
 


inap2
Facebook-Panoultau
Twitter-Pnaoultau
Yahoo-Panoultau
HOME MEDIA SERVICII REFERINTE INFO UTILE STIRI,NOUTATI
Toate drepturile rezervate © ITechSol® 2014